Over deze blog

In deze blog geef ik een overzicht van de dingen waar ik professioneel mee bezig ben of ben geweest. De blog heeft vooral een experimenteel karakter en zal vooral “Work in progress”  blijven. 

Het idee is om uit te gaan van visuele content aangevuld met tekst. Ik wil ook mijn verdere ideeën of mogelijke artikeltjes op deze blog laten landen en wat dingen als filmpjes gaan uitproberen.

Ik maak de blogs in de iPad app Blogs. Deze laat ook het cutten en pasten vanuit Inkpad en iThoughts toe. Waar mogelijk cut en paste ik als PNG file’tjes. 

Ik ben deze blog begin april 2013 gestart nadat bleek dat mijn oude – slapende – blog (http://www.martinvv.posterous.com/)  wordt stopgezet vanuit Posterous. Daarom heb ik de blog naar WordPress verplaatst. De eerste twee weken van April heb ik gereserveerd om de oude blogs over te zetten en gevoel te krijgen bij de nieuwe … Ik heb de ambitie om één blog per week te schrijven over  wat  mij professioneel bezig houdt of heeft gehouden. Ik zal de oude op maandag en donderdag gaan toevoegen met meldingen via Twitter en LinkedIn.  Het idee is dat een ieder zijn/haar gedachten of ideeën verder aanvult via de comments. Ik zal regelmatig de comments verwerken ….. dus graag uw suggesties / feedback / tips of ouderwets commentaar.

Alles wat op deze blog staat is op persoonlijke titel geschreven. Mijn werkgever of opdrachtgever hebben geen rol in de content.

Voor bereikbaarheid zie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s