Community wat is het, wat kunnen we ermee

BPUGcommunity

Community vorming betekent initiatieven op sociaal, platform en adaptatie vlak. Te nemen initiatieven zullen deze drie aspecten moeten aanraken. Initiatieven op één van deze aspecten zijn gedoemd tot mislukking.

Heb jij nog ideeën hoe een community versterkt kan worden?

BPUGcommunity met actie

 

 

 

 

 

Advertentie

One thought on “Community wat is het, wat kunnen we ermee

  1. Hoi MArtin, zoekende naar de term systeemdenken kwam je vrij boven aan op de zoeklijst van google. Systeemdenken is nog steeds geen hype terwijl ik persoonlijk van mening ben dat je hiermee juist inzicht krijgt hoe/waar je echt impact kan maken. Ik zie dat je de laatste tijd veel minder gepost hebt. Is daar een reden voor?
    Ik zou graag eens een keer met je van gedachten wisselen over systeemdenken en de zorg. Mijn vrouw wil dit gaan opzetten en heeft daar ideeen bij. Ik heb die ook en zou die graag eens toetsen met iemand die zichzelf omschrijft als ‘zoekend naar nieuwe concepten. Indien geinteresseerd kun je contact met me opnemen
    groeten,
    Arjan

    Like

Reacties zijn gesloten.