Profiel

Martin v V 3-7Ik ben een trouble shooter /  een organisator van oplossingen in ambivalente / complexe situaties. Ik organiseer de flow van data, informatie, kennis, applicaties en/of (samen)werk(ing) tot werkbare en bruikbare oplossingen.

Ik zorg voor oplossingen op het gebied van organisatie & samenwerking, techniek, processen. Mijn oplossingen zijn altijd gebaseerd op eigenaarschap en betrokkenheid, pragmatiek, een multidisciplinaire insteek, co-creatie, eenvoud en snelheid maar bovenal gefocust op “werkende systemen” en een integrale benadering.

Ik doe dit door belanghebbenden / betrokkenen te begrijpen en de situatie klein te maken / op te hakken in bevatbare brokken of ik fungeer  als bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Als ik de situatie begrijp kom ik met een visie beeld van de situatie waar we naar toe zouden moeten gaan. Daarna neem ik met de organisatie acties / stappen in de richting waar we met elkaar heen willen. Ik vind het leuk om zaken te versimpelen /  visueel te maken via plaatjes, concept- en mindmaps e/o tekeningen en deze te gebruiken om stappen te nemen.

Voor een persoonlijke intro zie (Intro)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s