Schrijven, tekenen en notities op de iPad

Bovenstaand de apps die ik gebruik om te tekenen, schrijven en notities te maken. Zoals je ziet vormen EverNote en in mindere mate NoteTaker HD de kern van de applicaties. De gestippelde lijnen geeftvaan dat het overzetten van content alleen via PDF of de Filmrol lukt. De doorgetrokken lijnen geven een Cut&Paste weer.

Naast deze apps heb ik een aantal apps die ik eigenlijk niet meer gebruik: Neu.Draw en Brushes. De laatste is min of meer een schilder app, Neu Draw is een (te) ingewikkelde tekenapp die voor mij onvoldoende toevoegd.

Zie ook mijn iPad apps of nuttige apps voor de iPad.

Voorbeelden van  iThoughtsAdobe IdeasInkpad visualisaties zijn via de linkjes te zien.

Welke apps gebruik jij? Wat zijn jou ervaringen / best-practices? Heb je nog suggesties

Advertentie