Stappen naar control

In-control komen en blijven willen we allemaal. Maar hoe doe je dit?

In de  eerste plaats wat wat bedoelen met kreten als ‘in-control’ / Regie en in welke context willen we ze in beschouwing nemen. 

Voor wat betreft context kun je in-control zijn op persoonlijk vlak, als opdrachtgever naar opdrachtnemer, als pl naar je project, als CFO naar je aandeelhouders, als autocoureur over je auto, als kunstpoeper over … Kortom het gaat om ‘beheersen van ..’, herhaalbaarheid/reproduceerbaarheid/voorspelbaarheid en over de mogelijkheid om verantwoording af te leggen aan iets of iemand die een rol van eigenaar o.i.d. vervult. 

Zie ook de pdf-file: i_Conceptmap – Stappen naar control.pdf

Hoe stel jij voor om “In-control”te komen? Wat zijn je ideeën? Ben benieuwd naar je comments?

Advertentie